CONTEST APAKAH? : TEKA DUIT TABUNG

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥



Ngahaha miraa kene tag so miraa join lah ye ;) Btw miraa dah zoo-zoom tengok dan kiraa duit ni XD wow gila rajin haha miraa nak tag Hilmi Razali ! Btw ni jawapan miraa ;

(RM1x16 keping)+(RM5x4 keping)+(RM10x4 keping)= RM76 / 24 keping
Hint = 1498
1498 - 24 = 1474
Solve into three significant figure

HAHAHA ! nak guna formula apa ni ? Silinder ? Segi tiga ? haha miraa dah tengok kat mangkuk tadi dah rasanya RM147.40 haha miraa kalau boleh nak jugak panggil Doraemon bagi gambar tu jadi betui tapi apakan daya . haha korang ! join laa reramai tau ! 


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

  1. Thanks A Lot sudi join =)

    senarai peserta telah diupdate dan akan diupdate lagi dari masa ke semasa..kalau rajin jemput lah BW sesama peserta..hehehe =)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini