Tuesday, 5 June 2012

Contest : Blog Paling Awesome

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥


Banyak-banyak contest lah kan , miraa paling suka bila contest tu ada 2-3 orang sponser :D dan lagi yg paling best , penganjur tuh ada follower widget . kalau guna link follow blog tu skg dah tak berfungsi pun . anyway miraa join contest ni sebab miraa nak jugak tahu blog miraa boleh menang atau tak :3 click pada banner untuk menang eh eh ! silap XD click untuk pergi ke blog penganjur hahaha tata btw miraa dah follow dan like ;) kalau ada tertinggal alert miraa
Share:

3 comments:

  1. thanks dear sudi join..hope u're d lucky one..:))

    ReplyDelete
  2. miraa boley join lagi ke ni anis nye link blog kalau boleh join lagi tulis kat anis nye cbox http://mrs-supergirl.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini