Contest Blog Paling Comel dan Awesome by Hafizatul Asyrin

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥


Tak sedar yg minggu ni dah nak habis . Isk isk isk . Cepatnya masa berlalu . Well pagi buta ni miraa nak join contest blog paling comel dan awesome . Comel ke blog miraa ? Hehe ! Okay jom tengok ni ...


Tema pada blog miraa ialah pink , brown and white . Miraa suka kaler pinks since entah bila . Muehehe disebabkan miraa merupakan satu-satunya anak perempuan , umi miraa belikan semuanyaaaaaaaaaa barangan yg berwarna pink utk miraa . So disana lah mulaa miraa minat pink . Nama blog miraa pula ialah "LE COCO BERRY" dengan tagline "BAHAGIAKU BERSAMA BINTANGKU" . Adakah ianya semacam ? hehe ! Nama blog tu miraa dapat semasa miraa kat Kundasang memakan strawberyy dan choco. Manakala tagline tu pula miraa ..hehe ! miraa dapat since berkenalan dengan cik abang Maher Zaen *kekasih hati miraa ecewah ! XD* dan mmg ada maksudnya yg tersendiri bg miraa .

Miraa terpikat akan hadiah yg bakal dimenangi oleh itu miraa join ;) kalau korang nak join boleh tekan banner diatas ataupun disidebar miraa . dan maaf sebab me-resize . hehek kalau buat besar-besar bertambah loading blog ini . Follow dan like sudah so miraa nak tag Yui , Anna dan Ain .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini