Contest Blog Super Kawai by Bubu

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥



Tak sangka miraa habiskan masa lebih sejam denga lagu kat blog Bubu XD !! *ini syes bukan tipu* hoho mula-mula dalam hati "eh apo bunyi ni?" tetibe siap pasang headphone denga :D lepaih tu terus download lagu tu haha . Tamat .
Sekali lagi miraa dah buat entri dengan pendahuluan yg agak mengarut . Btw sebelum mula apa-apa , miraa nak jemput Yuyui , Kiki dan Mizz Ninie untuk join contest ni ;) Syarat senang , tak banyak sponsor dan yg palinng penting hadiah sungguh dan cukup menawan mata miraa $w$ haha nampak sangat kau mata duitan miraa ! Btw miraa rasa bukan ada peluan pun sebab macam yg miraa bgtau kat korang , blog miraa semakin berat macam miraa :D well im off balancing my blogs diet . haha join tau !

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

7 comments:

  1. tatau laa . try laa denga kat blog bubu ;)

    ReplyDelete
  2. laaa...entry story mory Yui x ohsem la...
    k laa try2 la join nie... ten kiu mntag nyee

    ReplyDelete
  3. heee ! okay Yui !

    xD yeke Akma ? miraa tau denga je hehe

    ReplyDelete
  4. Thanks sebab join. Klik sini dan cari link awak :- http://ceritastoryepal.blogspot.com/2012/06/assalamualaikum-hi-gaiss.html

    ReplyDelete
  5. salam bw kt cni..
    dr segmn bubu jgk..
    http://fatinlovestitch.blogspot.com/2012/06/contest-blog-super-kawai-by-bubu.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini