Contest: Kami BFF [!]

Views

Dengan izin Allah , miraa dapat update blog :3 almaklumlah miraa begitu sibuk dengan sekolah sehinggakan blog berhabuk dibuatnya . Bukan itu sahaja , miraa tengah sibuk melatih diri jadi isteri yg solehah gitu hahaha gurau-gurau-gurau . Baru takat nak latih jadi "kekasih" yg baik xD !!! wow kenapakah miraa ini menjadi begitu ? aha , tujuan miraa buat entry ini adalah ........



Disebabkan miraa nak join contest ni . "KAMI BFF". Fyi minggu lepas kat scola masa subjek bahasa melayu cegu ada minta buat karangan pasal SAHABAT eheh ! sahabat dan kawan memang tak sama :) okay lets get on with this . Miraa dah follow syarat yg diberikan so miraa nak bubuh gambar :)

Gambar ni disnap sebelum cuti pertengahan tahun yg lalu selepas kami , pelajar 5 Technology habis menjawap exam paper . Tempat? KFC opkos. Dalam gambar ni ada Miraa , Jia , Lela , Fara , Amalina , Syamin dan Athirah

Jia, Miraa dan Lela. Kami berkawan sejak tingkatan dalam kelas yg sama sehinggalah sekarang TwT dan kami memang rapat. Ada 3 abdul dan 3 budak botak. Tapi kami ? Oh entahlah haha xD !
Miraa takde banyak sangat gambar bersama kawan-kawan miraa sebab miraa jarang sangat ada peluang untuk hangout dengan dorang . So tidak hairanlah gambar miraa dengan mem semuanya dengan unifom scola/ t-klas ngaha . Okai miraa nak tag Yui Bieyna
Kawan beribu senang dicari namun sahabat yg setia sukar untuk dicari . Sahabat merupakan seseorang yg ada dikala kita berduka dan gembira . Sahabat ialah seseorang yg mampu mengubati kita bukannya meracuni kita. Oleh itu carilah sahabat yg boleh membawa kita ke jalan yg benar. Jangan lah kita mencari sahabat yg akhirnya akan menikam kita dari belakang. Bak kata pepatah, "umpama gunting di dalam lipatan"
XD seperenggan daripada karangan miraa :p Kay gais have a nice day :p 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

  1. Ohyeah !! Hope you win it. Cayalah !!! :D

    ReplyDelete
  2. singgah sini dari segmen yang sama. done follow :D jom singgah blog sy :D

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/contest-kami-bff.html

    ReplyDelete
  3. semoga berkekalan persahabatan
    amiin
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/contest-kami-bff.html
    saya follow sini k

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini