Cupcake Cinta ?

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥


Muehehe ! Sory tak update apa-apa kat blog ni . Miraa kini giat mengusahakan blog seseorang . Dia ada buat tempahan kat miraa and now ada laa dalam 50% siap tapi miraa belum pun upload template tu kat blog dia . Once dah siap baru laa miraa akan tengokkan :p anyway cuba korang tengok entry ini , siapa tahu anda berminat dengan tawaran yg diberikan ;) btw lupakan perenggan ini dan baca seturusnya .


Tajuk yg sungguh pelik bagi diri miraa sendiri . Okay comel tak kapkek atas tu ? XD miraa hias sendiri gunakan fondant yg miraa buat tempohari . cupcake tu miraa order dari rakan sekelas miraa and btw super yummy ! :d miraa nak buat sendiri tapi tak sempat dan malas nak basuh semua perkakasan haha so ambil jalan mudah dengan membeli .

Miraa dengan adi *adik miraa* sibuk gilo hias kapkek fyi lebih sejam dudo kat meje dapo . Tapi tak banyak sangat warna yg ada sebab malas sangat nak uli bagi campur warna . So ada merah , biru dan kuning sahaja . Miraa ada try campur warna kuning dan biru . Yes , memang menjadi warna hijau tu tapi tak lawa pula . ahaha . here's some of le cupcakes that we decorate yesterday :3



Fyi , yg Agry Birds kuning tu adi yg buat . Dia habiskan semua fondant only for that one gigantic cupcake . ZNZ<3NAA , le roses , NAA dan Angry Bird yg biru kecik tiga biji tu miraa yg buat . Snanye nak buat hello kitty tapi tak pasan yg cupcake dah habis kena makan :D miraa rasa after SPM nanti , miraa nak buat fes cupcakes untuk follower miraa . meby untuk 10 orang itu pun kalau ada yg rajin klikk iklan miraa :p ingatkan miraa about this ya?

Btw kalau korang nak lomo percuma , korang boleh try intai entry disini . Bermacam-macam lagi ga yg tengah berlangsung skg so korang try je klik tab GIFTS tu . katsana ada lah few ga/contest yg miraa join and hadiahnya pun best-best. Bukan selalu ada peluuang ini . Yg palinng penting , ga tu tak susah pun . haha

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

8 comments:

  1. eeeeeeeeei, nak jugekkkk :P makan tak ajakk! hakhak..
    #look yummyyyy~

    ReplyDelete
  2. Miftahul Raudhah , insyAllah lepas SPM nanti miraa buat cupcake utk followers miraa :3 ingat kan miraa tau *dgan muka syes* hehe ! anyway mmg sedap :d

    ReplyDelete
  3. piwitt ! nnti bwa kapkek tu sma Yui ek? Konfem Yui hbiskn !! hehehe chumels2 smua nye...

    ReplyDelete
  4. Yui Bieyna, insyAllah kalau miraa rajin buat miraa bagi Yui :p hehe !!!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini