Freebies apa pilihan hati korang ?

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥


Malam ni still Isnin dan tak terasa pun macam Isnin masa hari persekolahan :D memang puas tido harini . tapi kegembiraan tu tak akan lama =.= takcaye yg ini minggu terakhir cuti . tip tup ! esok lusa nanti dah SPM ! cepatnya masa berlalu . hoi miraa ! bila mau mula menonggeng blajar hah ? XD okai , miraa akan mulaa blaja at this July . Pagi ke petang ke malam akan miraa penuhkan aktiviti miraa dengan tusyen . so ini June mari enjoy ! XD hahaha

Btw cukup dengan perenggan pertama yg tidak ada kena mengenanya dengan tajuk entry miraa kali ni. emm miraa snanye binggung apa nak isi kat ruangan goodies tu . btw korang ada tak apa-apa permintaan yg korang rasa nak sangat dari miraa ? err macam header ke , sidebar title ke ? yg lain dari yg lain . jangan mintak animated header sudah XD header miraa tu pun ambil masa 20 minute untuk siap di upload . HAHA . kalau korang ada apa-apa cadangan jangan lupa tinggalkan kat ruangan kotak komen tu . Insyallah kalau miraa tahu buat miraa buatkan :p okai lah nak tunggu Miss Ahjumma main kat One ! Assalamualaikum

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

6 comments:

  1. Miraa buat la tuto camane nk buat navigate awesome kt ats tu.tringin nak tau :)

    ReplyDelete
  2. freebies edited simple, denim, washed denim template

    ReplyDelete
  3. Kalau boleh nak freebies Cute Favicon , Cursor Minho and backroung grey . Amboihh , Melebihh -,-

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini