Monday, 4 June 2012

Freebies : Font comel !

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥


HAHA ! AKhirnya setelah beberapa dekad menyelongkar dunia HISTORY kat GC miraa ni , jumpa jugak semua link untuuk download fonts yg miraa salu pakai untuk blog dan macam-macam lagi. Maaf kan miraa ya sebab ambil masa yg agak lamaa sekali :p



Download - Stroke Dimension
Download - Blockography
Download - Vanilla
Download - Rebekah's Birthday
Download - SacchiAlphabet
Download - Chick
Download - Cutie Pop
Download - Cheri Liney
Download - Kinkee
Download - Chewy Stewy
Download - UdamojiAL
Download - Lemons Can Fly
Download - Thursdoo
Download - Porky's

Download - The Only Exception
Download - Typo Garden Demo
Download - Jellyka - le Grand Saut
Download - Jellyka Saint-Andrew's Queen
Download - LT Chickenhawk
Download - Kittyspoon
Download - Crushed Out Girl
Download - BubblesStandard


Kalau korang still tak jumpa font yg korang cari-cari tu and miraa takde bagi kat atas tu korang tunggu je nanti akan miraa update lagi ;) Well kalau korang sudi , tinggalkan lah seketul komen kalau korang berpuas hati . Muehehe tataa
Share:

20 comments:

  1. terima kasih kak mira bagi freebies font comel!

    ReplyDelete
  2. thank you dear for the link. nice one. Ety download :D

    ReplyDelete
  3. Thanks Kak. Comel loteh semua font tu, Nice >3

    ReplyDelete
  4. akk..gune font ape yg akk buat untuk header tu

    ReplyDelete
  5. Comel font ni Kak Miraa. Mana akak dapat eh?

    ReplyDelete
  6. I take one. Thank you kak miraa :)

    ReplyDelete
  7. terima kasih banyak saudari ~~! :D

    ReplyDelete
  8. camne nak gne nie? ajarla skit..~ ~ ~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini