Header kucing by Miraa Hussin

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥

Miraa Hussin ♥
Baik lah , lama dah tak bagi freebies dan maaf ya sebab miraa busy and tak dapat jawap semua soalan korang dalam masa yg singkat . Ada orang yg berminat dengan header kucing kat blog kedua miraa [ ehem ] so kepada yg berminat tu miraa nak bagi ;) Korang boleh tekan untuk ambil URL ya ...






Kepada yang ambil header ni , please jangan remove apa-apa kat header ni ya ? miraa harap korang faham apa perasan kalau disingkarkan dan dirampas :) oh yea , header ni transparent . kalau korang guna korang kena ;


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

5 comments:

  1. Aaaaa....cute header...:3333
    I picked one that has round eyes :)
    Thank you.

    ReplyDelete
  2. boleh kasi tuto rapatkan header dgn body x ?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini