Tuesday, 5 June 2012

Header pelajar muslimah by Miraa Hussin

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥

Dah lama tak kasi freebies header . Bukan taknak kasi tapi miraa bebetul takdo idea nak buat header freebies jenis yg macamana .. Mujurlah saya bertukar kepada DAIA ! haha mengarut . Nasib baiklah ada yg mention nak kan freebies header muslimah . So miraa buat lah ala-ala macam header blog miraa yg ada mustached coffee mug . Ayat plak miraa tatau nak letak apa so miraa buat je yg macam kat blog akak Lyssa Faizureen dulu . Klik untuk ambil URL header yg korang sukaa ya .. .






Doodles tu miraa dapat daripada abang Apit . Miraa dah ask diaa lama dah untuk guna doodles dy as freebies miraa . Dia tak kisah so miraa bantai je ambil muekekeke . btw please don't remove le (C) Miraa Hussin tu ye :'3 miraa harap korang suka . Tinggalkan komen kalau korang nak ambil dan kalau korang tak tahu macamana nak guna korang boleh tengok ;
» Tukar header guna URL
» Width header : 800px
» Sesuai untuk attached to post body blog
Share:

27 comments:

  1. Siyes lawa!!. Btw, nk tanye, kt mne nk dpt clip art bee yg ade kt header tu. Sye dh pnt carik kt google tp x jmpe..

    ReplyDelete
  2. nice header. :') comel je doodlenye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak miraa,syaza ambik satu yer ?? btw,thanks..da lme cri header cam ni .. :)

      Delete
  3. Balqish amik warna pink tau Kak Miraa. :)

    ReplyDelete
  4. Bibie Bieha , miraa crop sana-sini ;) btw nanti ada masa miraa bagi freebies bee tu ye ?

    ReplyDelete
  5. ok Wan Nur Balqish Wan Isa. x3

    ReplyDelete
  6. thank youuuuuu ✉ ¥ana Fauzi ✉

    ReplyDelete
  7. waa ! comell laa..izinkn sy mnta yg kaler ungu yaa ;)

    ReplyDelete
  8. Hai, Kak Miraa saya amik satu yer. Hihi. Peace ;D

    ReplyDelete
  9. hey TUAN RUMAH .
    saye nak amik header muslimah yg last sekali eh .
    kalau rajin follow la blog saye eh . fatinandstory.blogspot.com
    satu lagi , saye amik Peach Vintage Skin .
    :D

    ReplyDelete
  10. kalau boleh tau tamplate ini download di mana ya? soalnya lucu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini