Holga 120 for sale

Views
Miraa dah mula mengambil tempahan untuk berbagai jenis kamera . Kali ini miraa nak me-review mengenai Holga 120 . Korang boleh scroll bawah untuk tengok design yg korang boleh tempah .

  
  

Ada banyak lagi design kamera Holga 120 ni boleh korang tengok kat page miraa . Harga untuk kamera ni dah miraa letak kat setiap gambar dalam page tu . Korang nak tengok hasil kamera ni ? scroll down ;)

Using: Fujichrome Tungsten t64

Using: Fuji Velvia

Using: Fuji Superia

Kalau nak beli jangan segan silu untuk message miraa di miraahussin@gmail.com atau terus ke page miraa hussin's blog


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial