Mega Tech Giveaway By Mizzs Ninie, Cik Mun And Dr Fara

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Petang ni miraa nak join GA yg betul-betul mengena hati miraa untuk join. Miraa terpikat dengan hadiahnya iaitu Samsung HP ! ^w^ Miraa nak sangat HP baru skg ni so kalau korang nak boleh tekan banner untuk pergi ke GA tu okay ? Antara hadiah lain yg menarik ialah MP3 player , Lomo camera dan juga banyak lagi hadiah . Sponsor tak ramai sangat sebab tu miraa ambil kesempatan untuk join ^w^ kalau banyak takde miraa nak join nye :B

Banner serba pink macam blog penganjur GA ni. Bermula pada 1 Jun iaitu hari ini hingga 31 July . Korang rasa blog miraa mampu ke menarik minat pembaca untuk join GA tu ? Hmm sama-sama lah tengok nanti siapa yg menang ;) Sekadar mencuba nasib disini harap-harap ada rezeki.

Dalam entri ini miraa nak tag lagi sekali Yuyui Biena dan blogger lain iaitu Nabihah Khairi , Nazihah Anuar , Una dan Nabila Medan . Amek kau blogger femes momous miraa tag :D Jangan lupa join ya ? Gais , doakan miraa ^w^ Assalamualaikum

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

4 comments:

  1. thx arhh tag saya miraa...hehehe wish u gud luck ! XD

    ReplyDelete
  2. dari segmen sama
    join jgk

    http://nnaaqua91.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    GUD LUCK:)

    ReplyDelete
  3. salam kenal...singgah dari GA yang sama.. done follow u..

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini