Miraa Hussin, Miraa Hussin dan Miraa Hussin

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ


Nampaknya usaha miraa menanam sayur telah pun memberi bunga yg cantik sedikit demi sedikit. Ngahaha mengarut sampai sayur-sayur dibawa. First , hidung miraa kembang masa kat post Yuyui Bieyna ni. HAHA miraa tatau yg Yui suka kat header simple tu. Miraa men entam je buat tapi ramuan ikhlas tu tetap ada :D ! ADODAI ! Ada pula miraa jadi boss Yui ? *hehe malu nak ngaku* haha well sama-sama Yui ! Semoga heppy sentiasa kat scola and mahap kalau miraa tak tego banyak sangat . miraa maluuu >///<

Second , miraa kembang hidung lagi skali masa read entry Faizah Jasmie tentang wajah blog baruuu diaa . muekeke miraa belom habis edit lagi tu faizah . miraa belom masok few codes utk bagi laju macam kilat load blog faizah . miraa lupa kat mana miraa save code tu hehek . btw kalau korang tak keberatan , jenguk lah ye blog dorang ? Ahaaa senang sahaja lol , boleh tekan phuto blog mereka ituh X3 okai thats all unto petang ni . miraa pun dah ada buat freebies fonts . jangan lupa nak terjah tau . Tak tahu ? boleh tekan GOODIES tab kat ataaaaaas sana . kalau susah , nanti miraa kumpuls laa jadi tab DOWNLOAD ;)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

5 comments:

  1. akak. Bole tolong editkan blog tak.

    ReplyDelete
  2. saya nak mintak tolong akak editkan blog yang ini gsarra.blogspot.com kalau sudi. kalau tak tkper.

    ReplyDelete
  3. Sarra , boleh bincang kat http://fb.me/miraahussin

    haha ap yg caya Yui ? :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini