Nokia Lumia 900 !!!!

Views
Cyan front Cyan side right Cyan front Cyan side right Cyan front

Meet the latest member of the Nokia Lumia family. The new NokiaLumia900 is the slimmest yet but still as powerful as ever! Get yourself connected with your friends and family easily with the #NokiaLumia900! The new #NokiaLumia900 is fast, has huge internal storage & an 8MP main camera all in a super slim frame!  Are you a Windows Phone fan? You’ve gotta get a #NokiaLumia900 for yourself now! 

Kalau korang nak tahu , miraa terpikat dengan hp ni . sangat-sangat terpikat . Kalau korang nak read lebih banyak tentang ni , boleh review dekat [ sini ] . Miraa suka hp ni sebab miraa tengok MP utk camera dia sangat tinggi haha boleh nampak sume benda kat muka . Tapi entah bila lah nak dapat :')

Selain itu , hp ini tak de lah berat sangat . hanya 160g sahaja . siapa yg tak mampu angkat memang pelik lah haha dan kalau korang nak tahu , hp ni boleh bertahan selama 7 jam semasa dalam 3G call dan 300 jam semasa tidak calling . so maksud ? haha jimat lah tenaga elektrik tak perlu charge berkali-kali .

Hp ni juga boleh memainkan lagu selama 60 jam tanpa henti manakala 8 jam untuk video . Bukan tu sahaja . Internet pun super fast dan ia gunakan Bing , serta Internet Explorer 9. Boleh guna wifi lagi :D Kay lah kalau nak baca lebih banyak mengenai hp ni boleh lah korang [ review sini ]

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

  1. SMART la miraa hp nie !! mau jga.. LoL

    ReplyDelete
  2. gila kebetulan..my birthday is June 16 (masa entry ni di post) and my phone is lumia 900..n my name is amir..omg!!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini