Segmen: Trademark Blog Saya

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥


Kalau korang ingat lagi header miraa yg lalu ada tulis ;
"Bila perut saya kenyang , hati saya senang"
Itu sebenarnya trademark miraa *konon lah* tapi kali ini korang takde nampak kan  ayat tu kat memana ? Miraa sedang mencari idea dan ruang utk bagitau semua tu dan nampak pulak segmen ni ^w^ maka miraa buat keputusan untuk menamakan blog miraa dan juga trademark miraa yg baru . So kali ini blog miraa bertemakan garden dan mustache yg berwarna pinks dan juga choco . Bila choco dan pinks bergabung , miraa akan terfikir ice-cream :d so miraa nak bagi nama blog miraa Le Coco Berry ; dengan tagline , 
"Bahagiaku bersama bintangku"
Apa kena  mengena dengan bintang ? Bintang ke binatang ? Takde pun stars kat blog miraa ? Hehe bintang tu snanye ada maksud yg tersendiri bagi miraa since 2010 lalu . Apa ? Biarlah rahsia :p okay lah nanti panjang-panjang entri ni termengarut bebukan pula . Assalamualaikum !

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

5 comments:

  1. saya rasa kak miraa slh tulis yang "binatang ke binatang?"

    ReplyDelete
  2. Wow..Blog kak miraa lawa lah..saye suke!!

    ReplyDelete
  3. hehe ! tak pasan lak btw thanks Amirul Aimaduddin

    ReplyDelete
  4. ahaai xD yeke ♥ ♦ Aien Minh0o ♦ ♥ ? trme kasih !

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum terima kasih join semoga dengan peluang ini digunakan lagi untuk menambahkan lagi ikatan kita sesama blogger , InsyAllah (^_^)

    -semoga sukses selalu di dalam blogging dan ikatan diantara 2 blog dapat diwujudkan ; ) -
    FarizReza.Com


    Hope dapat jadi rakan ea...nnti Fariz follow tau...line sini slow...smpai kotak follower tak nak kuar.... (^_^)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini