Simple GA ! Pastikan anda join ! 2 Syarat sahaja !

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥

Korang mesti berminat dengan GA ni . Ada dua sahaja syarat untuk memenangi sebuah camera Lomo dan juga topup . Korang mungkin tak akan percaya tapi percayalah . Antara syarat yg terukir ialah ...



  1. Korang kena tekan button ini
  2. Pergi terus ke BLOG INI utk syarat kedua ;)
Senang kan ? Kalau korang tak caye boleh lah korang intai kat sini puas-puas sampai lebam mata korang :D Untuk pengetahuan korang , GA ni akan tamat pada 30 Jun iaitu hujung bulan ini . So jangan lepas kan peluang ya untuk join Ga yg super senang ni .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

5 comments:

  1. saya join2 segment nie hanya tahu pemenang klau vote paling byk je an..klau x wat post pasl segment nie terbatal x??http://akusayagua.blogspot.com/
    bukti sy dah vote -->http://www.nowyoucan.my/thatishot/index.php?c=main&m=index&uid=1073124209

    ReplyDelete
  2. ;) kalau tak buat post pasal ni macamana nak menang ? top referal ak d pilih dear

    ReplyDelete
  3. http://comeypunyabudak.blogspot.com/2012/06/hye-all-harini-nk-ckp-yg-ira-ade-join.html nahh ~ :)

    ReplyDelete
  4. kalau buat entry tak guna gambar camera lomo tu boleh ker? tak reti nak copy gambar tu dari ga ni

    ReplyDelete
  5. Sis , saya join GA ni http://daironlady.blogspot.com/2012/06/simple-ga-pastikan-anda-join-2-syarat.html (:

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini