Tudung, inner ninja dan shawl murah ?

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥


Bertemu lagi kita ya sidang hadirin sekalian :D miraa harap korang semua sihat-sihat sahaja harini . miraa dah terlebih sihat dah dan perut semakin bulat akibat makan XD banyak sangat yg miraa makan masa cuti dan 5 kilo dah naik berat miraa . wew ! kene diet ni . btw lupakan perenggan pertama yg mengarut ni dan baca perenggan yg seterusnya :p



  
Korang mesty dah tengok photo hijab yg ada kat page miraa kan ? miraa dah memurahkan semua harga shawl dan tudung tu dan harap dah memenuhi kehendak korang . Tudung lycra plain ni sangat selesa dipakai . miraa dah pun cuba pakai dan kalau korang tak percaya nanti miraa bagi tengok sample tu melekat kat kepala miraa okay :p

  
Selain tudung ekin o korang lebih suka panggil tudung sumbat , miraa ada membuat tempahan untuk shawl satin 2 tone . miraa sebenarnya tak brape pandai guna satin sebab licin dan susah nak pasang kat kpale . miraa tetap cuba jugak ! >u< ! setakat ni miraa masih okay dan sedang cari style apa nak pakai bila guna shawl satin tu .


Dan kalau beli satin , tak sah kalau tak beli inner . miraa guna inner ninja  warna hitam sebab miraa rasa warna tu j yg boleh bagi hide rambut . kalau warna cerah kadang-kadang buat rambut nampak dan mesti lepas tu berjam-jam baikan tudung haha . macam yg miraa ckp tadi , miraa tak tahu nak buat style apa so setakat ni miraa belum brani nak upload :D nanti korang bagi pendapat ok ;)

Memang betul miraa pakai tudung sebab takut mom marah . tapi itu masa miraa fom 1 . miraa mula pakai tudung masa daja enam itupun sebab dah berakal :D miraa mula dengan memakai tudung bawal n memang syes pelik  gile muka miraa . tapi bila dah masuk skolah menengah , miraa dah tahu apa tujuan pakai tudung . masa fom 1-3 mesty ada yg pernah tgk miraa guna def tak bertudung ekeke tapi sejak miraa dapat Maher Zaen , haha miraa dah tak masukkan picturephuto tak bertudung .



Korang bila lagi nak bertudung ? Tunggu bila dah tua ? Tunggu bila dah dapat masalah ? *aduh berceramah pula* okay lah , post yg mulanya nak review pasal tudung bertukar kepada post pasal life pula haha lol . okay gais jangan lupa tengok album Tudung/Shawl/Inner murah kat fisbuk miraa egege ! Assalamualaikum :)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

4 comments:

  1. Wassalam ! Hoyoo ! Yui maw jga inner... Hhuhuhu.. :p

    ReplyDelete
  2. :D yui mau juga ? warna ap ? nanti miraa order ;) rm20 termasuk post :p haha

    ReplyDelete
  3. alaa...mau jga kah kc posting nie? hewhewhew

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini