Yuyui Bieyna ?

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥


Korang mesti kenal dengan Yuyui Bieyna ni dengan kerajinan dia ber-blogwalking kan ? Hah ni yg miraa suka sangat dekat dia . Entri miraa ada comment dari dia dan tak sah kot sehari tak nampak nama dia kat kotak menjerit-melalak-memekik miraa tu . miraa suka snany org yg rajin XD miraa snaye terperasan yg dia ni snanye satu scola dengan miraa masa dia panggil miraa "DOMO" . Junior-junior j yg ske panggil miraa domo sebab miraa pakai beg domo , guna pouch domo , pakai pencil case domo , phone deco domo . alaa semua laa domo . sebab tu laa nama miraa domo *juniors sahaje pgil, senior ada laa 2-3 org* eh lari topik :p

Btw Yui ni kelas aliran agama [KAA] dan pernah jugak miraa tengok dia ikut pantun , nasyid , koir dan .. alah macam-macam lagi :D ternyata berani orangnya bukan macam miraa yg suka mengelakkan daripada join event camtu .. pmalu laa katakan .. haha puih !! btw korang jangan lupa ya follow Yuyui ? Click sahaja pada phuto kat atas tu and as a thank you from me , miraa buatkan Yui header ni kalau sudi jemput lah guna :D klik je kalau nak ambil URL or save then upload k ? thanks to abang Apit sebab bagi izin guna doodles dy ;)


Korang jeles ? Korang nak jugak ? ngahaha perbanyakkan lah komen entri miraa or jenguk-2 blog miraa ;) Insyallah kalau berkesempatan macam petang ni , miraa akan intai blog korang then buatkan macam Yui . Assalamualaikum gais ! have a nice blogging day ;)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

  1. hehehe...tqy la miraa domo !!! ssh2 ja bwtkn miraa.... tqy la so0o0o0 much ! ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini