21206 people reached your page ?

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥


Oh momma :O tkluaq nah bijik mata cek tengok !!!

Haha dalam sehari je pula tu . Kan bagus kalau pageview blog yg macam tu untuk setiap hari ? Betul ta betul ta betul ta ? Hah , now miraa sibuk sikit dengan scola tambahan pula line Maxis kat rumah macam sakai . Kat scola je miraa dapat update pasal blog dan upload new contestant about Bombastic Photo Contest . Kalau korang nak join jangan segan-segan nak klik kat sini .

Korang hantar gambar tidak lebih daripada 1MB dan gambar tu kena lah melintang . Korang sertakan skali nama , umur dan caption untuk gambar tu okay ? ada lebih kurang 140 lagi penyertaan untuk mereka yg nak join . Takboleh lebih 200 penyertaan sebab nanti susah nak upload ;) wihihi ! now its time for me to go home . See ya later gais ! Assalamualaikum .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

  1. Whoa 21,206 orang tu ramai ni...
    First time visit! Hello there and I follow your blog ni. ^^ Cute!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini