Bek tayah pergi scola tadi =.=

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥

Alalala si comel . haha macam yg korang semua tahu miraa bukan sihat =,,= tadi pagi semangat gila pergi scola dan awal pagi sarapan bubur ikan masin cikgu Ainul TwT rindu tao nak makan bubur tu ! Then tunggu air suam sikit . But then after about 10 minutes main piano dengan Fara , my head started spinning around . Sakit nya rasa itu . I've texted my dad that I'm going home with him after he signed abang punya bku rekod .

Then baba almost tinggalkan saya == baba straight pergi krete dy lupa pasai saya . Then miraa kua ikut dad . Kawan dia ada *pacik Amdan* haha malu malu malu okay next up dad hantar g kinik Dr. Mariana . Masa tu kosong at 9:00AM belum ada doct . At 10AM doct tu sampai . Nasib baik miraa orang fes masuk :p hehe then cek itu ini merepot itu ini miraa kena jarum =.= oikk sakit . Cek darah . then dia kata "hmmm . satu lapan ?" haha is it 108 or 180 ? entah tatau . Ambil ubat tros cabut lari . hah ini muka miraa tadi 


My uncle at the same time at the Hospital kne ambil darah dan kitorang pegi ambil order mee goreng dia kat restaurant entah ap , ambil adik dari scola dia and pecut pulang rumah . miraa tetido dalam kete spanjang perjalanan . Turun dari kete , ya Allah . sikit lagi jatuh . berat gila kpale . so then masuk , tuka pakaian . makan mee makan ubat minum ubat bukak lappy ^^ okai now nak tido .bai 


# sory takde idea nak tulis apa . otak tak bagi izin untuk buat karangan ;P

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

6 comments:

  1. alaaaa...cntiknye muke akak...Gebu pulak tngk..hehhe

    ReplyDelete
  2. X'D ada pulak acamto . thanks ? haha

    ReplyDelete
  3. hope miraa cpt chat yee..
    ptutlah Yui xda tgok miraa td.
    nmpk dorg nabilah, fahtin n pika tadi..
    huhu

    ReplyDelete
  4. yui , miraa ada ;) tapi miraa dalam lab buat bookmark BIG BANG :D

    ReplyDelete
  5. owhh... nice lah ! yui klmarin bli 1 bookmark big bang...
    SMART !

    ReplyDelete
  6. XD miraa ada 2 team BIG BANG and 1 bookmark TOP ! arggghhh sukanya ! XD

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini