Tuesday, 3 July 2012

Bombastic photo contest ♥


Assalamualaikum . Miraa tergerak hati nak buat photo contest yg memerlukan undian LIKE . Contest ini miraa sahaja yg buat sebab kalau terlalu ramai sponsor takda yg minat nak join . Okay lets get on with this;

 Syarat-syarat menyertai
1. Warganegara Malaysia dan mempunyai alamat di Malaysia
2. Terbuka kepada kaum hawa sahaja
3. Like page Miraa Hussin's Blog
4. Pastikan width/lebar gambar anda pada 500px dalam keadaan melintang/landscape . Maaf sekiranya gambar di reject ;)
5. Gambar boleh di edit untuk membuat ia lebih menarik agar menarik minat juri bagi markah lebih kepada anda :p
6. Sunat follow blog ini dan ini 

 Cara-cara menyertai
1. Pastikan anda mengikuti semua syarat di atas
2. Hantar gambar penyertaan anda ke page tersebut besertakan nama anda, umur serta caption gambar tersebut
3. Tunggu mesej pengesahan daripada miraa dan boleh mula promote ;)

 Cara penilaian
1. Sebanyak 80% markah akan dikira daripada jumlah vote ataupun LIKE
2. Manakala 10% markah daripada miraa dan selebihnya daripada juri khas

 Cara untuk menang
1. Share dan dapatkan vote/like sebanyak mungkin
2. Hantar gambar yg menarik agar dapat meraih vote yg banyak
3. Hadiah misteri menanti untuk gambar yg paling awesome

 Hadiah-hadiah untuk pemenang
Tempat pertama
 Leopard & Vintage blouse
 Tudung bawal polkadot
 Shawl bercorak
 Kawaii note book

Tempat kedua
 Grey cardigan
 Tudung bawal polkadot
 Shawl bercorak
 Kawaii note book

Tempat ketiga
 Tudung bawal polkadot
 Plain shawl
 Kawaii key chain

Tarikh tamat contest ini akan diberitahu kemudian . Hadiah smua 100% daripada miraa dan miraa berhak nak tambah atau tukar kalau miraa nak :p hehehe ! Okay gais miraa harap dapat sambutan . Btw kepada sesiapa yg nak LOMO percuma boleh pergi sini . Ok sampai sini saja untuk setakat ni :)
Share:

14 comments:

  1. waaa....best ni, nak join la :)

    ReplyDelete
  2. acane nak copy banner tu syg... :)

    ReplyDelete
  3. tak perlu buat entry pun :) just msg gambar tu kat page miraa

    ReplyDelete
  4. nak pie maker free tak? atau hadiah awesome yang lain ..join cepat sebelom 10 july !!
    (sape taknak hadiah mahal kan?)
    http://ainiesempoy.blogspot.com/2012/07/wowww-1001-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Joined.Sumpah awesome.Kaum Adam pon boleh join kan kan kan ?

    ReplyDelete
  6. ya , lelaki pun boleh join tapi hadiah boleh tukar jadi topup :)

    ReplyDelete
  7. PM Gmbr tu kat inbox kak miraa eh?

    ReplyDelete
  8. One More,Gmbar Apa2 pun takpa ke?

    ReplyDelete
  9. yep aqilah . err kne bg gambar sendiri la not gambar orang lain or from google . dan gambar mesti dalam keadaan landscape iaitu melintang mcm gambar banner tu :)

    ReplyDelete
  10. Dah hantar mesej kat fanpage awak :)

    ReplyDelete
  11. cne nk anta gmbr tu?xphm la mira,,,nk join contest nie...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini