Friday, 20 July 2012

Hello Kitty 12MPX Digital Camera


Assalamualaikum :3 Hehe banyak betui barangan Hello Kitty . Okay , kali ni miraa nak kenalkan korang dengan camera hello kitty pula . 12MPX ? Yes it is . But this is pree order :) 5-12 hari akan sampai . Cara nak order senang je . Kmre ni berharga RM550 . Korang perlu bayar deposit RM50 terlebih dahulu dan tunggu dalam 2-3 minggu . Bila barang dah sampai , korang perlu bayar selebihnya dan kmre ni akan di post ke rumah korang .

Korang boleh tengok specification kmre ni kat page miraa . Kalau nak order jangan segan-segan msg page tu atau emailkan ke miraahussin@gmail.com okay ? Tujuan untuk membayar deposit ialah untuk mengelakkan sebarang fake order . Kalau korang nak order , pastikan korang syes dan jangan main-main . TERIMA KASIH
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini