Monday, 23 July 2012

Hello Kitty 4GB Pendrive



Hah korang mesti tau apa benda ni kan ? Benda ni digunakan terutamanya untuk mereka yg mengambil ICT haha takde la . Ini pendrive hello kitty . Ready stock and murah je :) Kalau korang nak read more about pendrive ni korang boleh pergi ke Miraa Hussin’s blog shop dan baca specs dia dan pilih warna dan beli :D
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini