Hello Kitty Blackberry !

Views


Assalamualaikum . Korang mesty tahu right hello kitty tu apa ? Alaa yg katun kucing tu ler hehe . Untuk pengetahuan korang , miraa ada mengambil tempahan untuk telefon Hello Kitty Blackberry . Emm bukan laa BB betul . This is Taiwan’s brand . Ada warranty about half year . Enfon ni bukan sahaja comel tapi , cute haha lol . Kalau korang Nak tempah , korang boleh email miraa kat miraahussin@gmail.com okay ?

Specifications mengenai enfon ni korang boleh baca kat page miraa okay ? Bukan je comel enfon ni tapi murah lagi ! . Tu sebenarnya yg best tu haha . But noted that this handphone takde BBM . Its not a real BB . Ingat ! Jangan kata miraa tak ingatkan pula nanti ye ;p .

Orait , korang berminat tak nak beli ? kalau nak jangan lupa yg contact je miraa @ 0142026589 .


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini