Saturday, 21 July 2012

Hello Kitty Handphone C90



Comel tak enfon ni ? Hahai dah la molek , comel lagi menawan :D Berat dia ada laa dalam 115g dan besar takde laa besar sangat . Saiz dia 70x65x17mm . Mudah dibawa kemana-mana :) Kalau korang nak order jangan lupa hantar kan email korang kat miraahussin@gmail.com atau msg terus fb miraa tu okay ? Specification dia korang boleh baca dekat sini .
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini