Hello Kitty Ribbon phone !

Views

Atotototot ! Comel tak comel tak comel tak ? X3 mesti laa comel kan ? Kalau korang nak tahu ap benda tu , ini enfon . Haha jawapan yg sungguh tidak memuaskan selera mahupun nafsu . Ececeh dah macam lain ayat miraa tu . Anyway noted that this is Taiwanese brand . oyoyoyo

Kalau korang nak tengok enpon comel ni beraksi korang boleh tengok kat page miraa . dan kalau nak order sila beri nama penuh , no telefon , alamat rumah kat miraahussin@gmail.com atau pun korang boleh msg kat page miraa tu .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini