Hello kitty Samsung phone

Views


Assalamualaikum . Miraa ada membuat tempahan untu HKS phone . This is ready stock and murah je berbanding henfon Samsung yg rawr . This is Taiwan’s brand so noted that . Ada warranty ye jangan risau . Kalau korang nak tahu lebih lanjut mengenai  enfon ni  korang boleh tengok specification dy kat page miraa .

Harga tidak termasuk post . Harap maklum . dan korang tahu tal yg enfon no comel nak gila ? XD !! terasana nak satu tapi belum ada rezeki . Kalau korang nak , korang boleh sms miraa kat 0142026589 atau korang boleh email miraa kat miraaussin@gmail.com . Kalau korang beli banyak mungkin miraa akan bagi diskaun so beli laa :D TTFN !

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

4 comments:

  1. Berminat nk sponsor henpon atas ni ? Pliss PM atau IM me on fb > www.facebook.com/sofeaina . Thank youu

    ReplyDelete
  2. Its for sale not for sponsor :) ty

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini