Ini semua salah nasi ayam !

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥


Hahaha still can't forget what just happened today . Kalau imbas kembali der , boleh pecah perut . Okay , harini Jumaat dan macam biasa miraa ada kelas tusyen . Dan yg menyeronokkan harini miraa rajin . Stay up until 4:30PM for Math and Add Math . After pulang scola miraa ikut mom , beralasankan "umi , kaki saya sakit dan saya malas mau jalan" haha kebetulan masatu ada wafer coco . Makan dua bungkus then masa turun mom tanya nak buat apa duit , miraa cakap laa untuk makan . Then umi kata "buat apa lagi ? tu sudah makan kropok" hahaha kool .

Fokus sangat dengan enfon tak sedar yg gate tempat tusyen still berkunci dan kebetulan nampak fara , J , syamin ngan Epy kat petak . Haha fara nunjuk arah utara dan saya sangat memahami akan tempat itu . Then g sane order 3 nasi ayam 1 nasi goreng . 4 bungkus sup . haha kan kitorang ada 4 orang . Epy pulang dah . Then beli air , boleh pula dorang tinggalkan miraa ? =.= kalau miraa ni kecil takpe la . ni besar macam lori haha

After makan , kelas math pun start . Dan tak tahu knp mulut orang yg makan tadi tu bising betul :D ada sesuatu yg terkandung dalam sup nasi ayam tu kot xD !! Habis satu story buka story baru . Gelak sampai taley tahan dah :D When syamin pulang pula ada satu kejadian yg sangat mengusik jiiwa XD !!! fara duduk sblh kanan miraa , sore sakit so susah nak bisik dan fara tulis kat kertas . Soalan dy sumpah gila gila gila :D Belum pernah miraa dapat soalan macam tu xD dan bila di tanya knp , pasal dia gebu ke ? fara jawap CHUBBY hahaha fara gelak tak ingat dunia XD muka brubah jadi merah .

Then stop for a while . Ada sesuatu orang itu buat yg membuatkan fara ter-connect :D "CIKGU !!!" hahahahahahaha ada persamaan dengan fara xD dan fara mula gelak lagi . Then stop lagi kejap . Fara mula menulis lagi kat kertas dengan perkataan "MUNCUNG" hahaha dan perkataan CUTE datang bersama xD ! oh my god ! Whats happening ! apa dah jadi dengan kawan saya ini XD ! Hari ni syamin rugi betui sebab tak dapat tahu cerita ni . J pula gelak terus bila baca karangan pasal tu kat enfon miraa . Bebetul banyak gelak harini .

Haih , sememangnya nasi ayam tak sesuai di makan bersama sup . nanti ada tindak balas terhadap otak XD jadi macam ayam tapandai diam :D hahaha oh ya , dan after pulang dari klas tusyen tadi miraa ngan abang lepak depan pejabat daerah xD ada wifi ap lagi kan ? broadband tros kne campak haha okbai :D

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

8 comments:

  1. haha kak miraa ni...adaa je...,XD

    ReplyDelete
  2. http://rararoo.blogspot.com/2012/07/get-free-cute-header-by-farahafiza.html

    join here and get perfume =)

    ReplyDelete
  3. XD syafiqa , true story what ? haha gegara nasi ayam j haha

    ReplyDelete
  4. XD jgn makan nasi ayam ah Yui kalau masa mw blajar XD

    ReplyDelete
  5. tag akak masuk dalam segmen terbaru Nurul http://mia-udax.blogspot.com/2012/07/segmen-kenali-diri-p-ramlee.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini