Monday, 23 July 2012

Lagi dua puluh minit nak berbuka !


Assalamualaikum :3 hehe tak sabar rasanya nak berbuka dalam puasa hari ketiga ni . fyi hari ni miraa takde pergi scola atas faktor ksihatan and yay , power tak banyak hilang . Anyway malam smalam masa miraa post kat page miraa yg miraa nak berbuka puasa ramai yg heran dan tak percaya miraa ni dok kat sabah .  isk isk isk :D okay lah miraa nak sediakan makanan dengan mom . and btw , jangan lupa singgah kat blog shop miraa ;)

Share:

1 comment:

  1. sudi sponser untuk segmen pertama sy ini kalau ada sila PM sy terima kasih =)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini