Friday, 20 July 2012

Owl Sling bag – RM40


 

Hey gais ! bertemu lagi kita sekali lagi :D miraa rasa ramai yg teruskan membaca sebab terpikat dengan harga $$ tu . Okay this is for real . Miraa jual leathered owl bag at RM40 tidak termasuk postage . Untuk semenanjung postagenya ialah RM6 dan bagi mereka yg beralamatkan di Sabah/Sarawak pos RM9 .

Saiz beg ni takde la kecik sangat dan tidak lah besar sangat . Boleh muat I-pad . Note book tak muat . Terdapat 5 pilihan warna iaitu hitam , hijau , dark brown, brown orange and pink. Kalau korang nak order boleh msg page miraa atau kat miraahussin@gmail.com ok ? Bagi nama penuh , alamat penuh , no telefon dan juga warna beg yg korang nak .

Cara pembayaran ? Hmm ramai yg tanya . Korang boleh bayar melalui ATM transfer/cash deposit thru May Bank or BSN atau korang boleh post duit korang guna POST EXPRESS . Other than that miraa tak terima  ye harap korang faham . Oh ya ! This leather tak keras sangat so selesa lah nak pakai hehe . See ya soon ! TTFN !
Share:

5 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini