Saturday, 21 July 2012

Pengambilan agent for Miraa Hussin



For those yg nak jadi agent tu miraa dah letih nak bagitau =.= korang yg nak jadi agent tu boleh isi details kat sini .

Miraa akan bagi ID agent dan harga agent selepas korang bank in RM10 kedalam akaun maybank or bsn miraa . Sekian harap maklum :) Ini antara item yg korang boleh pilih untuk jadi agent

Camera ;
» Waterproof Lomo camera
» Superheadz UWS
» Hello Kitty 12MPX Digital camera

Handphone ;
» Hello Kitty Samsung Phone
» Hello Kitty Blackberry phone
» Hello Kitty Ribbon Phone
» Hello Kitty Ribbon C90

Other ;
» Owl Sling bag - RM40
» Full set of fake braces - RM180

Kalau dalam 3 bulan korang tak dapat buat any jualan , miraa akan pulangkan RM10 tu kepada korang semula .
Share:

3 comments:

  1. http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html maelah oin sini dear..byk hadiah menarik..rugi kalu x join..hee

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini