PLKN Siri 10/13 ! Weh wtfuu ni !!

Views

Assalamualaikum kepada semua warga follower sekalian . Miraa sangat gembira skg ni :'D sukanya-sukanya ! Tadi after miraa berbuka puasa , fara ada msg miraa dan bagitau yg dy dapat PLKN and I was like wtfu ? Dah ada skg ke ? Miraa jadi tak tentu arah bagai kucing kehilangan anak . Kebetulan miraa tengah online . miraa pergi laman khidmat negara dan miraa terkejut bila tengok dah boleh pekse untuk siri tahun ini . 

Miraa kaku depan lappy dan degupan jantung miraa makin laju laju laju dan laju . Tenet pula buat unsur saspen tu makin membuak-buak bila lama betui dia nak kuar kan result . Akhirnya dia kata MAAF ! TwT syukur alhamdulillah miraa tak dapat untuk siri ni . Miraa harap siri seterusnya pun tak dpaat :') miraa menangis teros bila tengok . Miraa taknak masuk benda alah tu miraa takut nanti miraa jumpa orang lain macam dot dot dot . miraa suka sangat tak dapat :'D ahhhh !!!!! Korang tak akan faham perasaan miraa ni .

Antara sebab miraa tak nak masuk ialah , miraa tanak mandi lumpur miraa taknak masuk lopak miraa tanak tido bejauhan dengan parents miraa tak nak lepas kan enpon miraa taknak kenal orang lain miraa tak nak dan taknak !!! :'D seumur hidup miraa ni miraa tak pernah ikut any perkhemahan . Ada pun sekalli je masa darjah . Ahhh ! Suka suka suka :'D kbai hahah

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

7 comments:

  1. Hahaha untung tak terpilih, Emel dulu terpilih, tapi tak pergi sebab smbung study. Kena sesi 3 masa tu.

    ReplyDelete
  2. hehehe. memang bnyk juga yg x suka masuk plkn ni. biasala, semua org ada keinginan masing2. ada yg mati2 nak prgi PLKN, ada yg sanggup mati xnak pergi. hahahaha. :) tp klau PLKN, mcm best gak. ada pengalaman baru :3 hewwhewww :p

    jom terjah, komen & menang camera samsung: http://joel-leslie.blogspot.com/2012/07/rezeki-one-of-my-biggest-win-yet-worth.html

    ReplyDelete
  3. Alaa alaa alaa :'( akan dapat jugak ke ?

    ReplyDelete
  4. miraa boleh je pergi . Tapi dengan syarat miraa nak kene kat Slango :'D boleh meet bf ahhahahaha

    ReplyDelete
  5. kitew pon tak dapat...sdey..nak pergi..fufufufuf

    ReplyDelete
  6. wani nk prgi, tp tak dpt ~~ alahai ~~ sabar jelah

    ReplyDelete
  7. Tga!!
    http://budakepalmerah.blogspot.com/2012/07/gempak-giveaway-hari-raya-by.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini