RAMADHAN SALE

Views

Assalamualaikum ! Harini hari kedua kita berpuasa . Heh , amacam ? Best ta ? Tahun ni miraa power tak shaking pun ehehe . Btw bulan puasa ni miraa ada buat SALE and memang miraa dah murahkan semua barang-barang tempahan serendah-rendahnya . So miraa harap korang setuju dengan harga yg miraa dah tetapkan . Hampir semua barangan ni adalah ready stock . Korang nak tengok dengan lebih jelas pergi sini ok . Check it out ;)

Pemutih gigi RM50 RM45

Pemutih gigi RM50 RM45

Hello Kitty Samsung phone RM450 RM400

Hello Kitty C90 RM350 RM300

Hello Kitty blackberry RM420 RM350

Hello Kitty ribbon phone RM260 RM240

Hello Kitty 12mp digital camera RM550 RM450

Hello Kitty 12mp digital camera RM550 RM450

Owl sling bag RM40 RM35

Waterproof lomo camera RM45 RM40

Semua harga item tidak termasuk dengan pos kecuali Waterproof lomo camera sahaja . Semua item adalah ready stock kecuali Waterproof lomo camera dan Hello kitty 12mp digital camera . Kepada yg berminat untuk menempah , sila hantarkan maklumat anda ke miraahussin@gmail.com atau ke 0142026589 

Nama penuh
Alamat rumah
No telefon
Nama item
Kuantiti item
#RS2012

Berikut merupakan harga pos untuk semua item kecuali Waterproof lomo camera ;

Semenanjung Malaysia = RM6
Sabah/Sarawak = RM9

Pastikan tiada satu pun tertinggal dan jangan lupa serta kan kod tersebut agar miraa tahu korang beli pada harga promosi / sale ini . Cara pembayaran hanyalah dengan kaedah bank in ke akaun may bank miraa . Sekiranya anda tidak dapat menggunakan kaedah bank in , miraa benarkan korang untuk post duit tu dengan syarat guna sampul POS EXPRESS . Tak salah miraa RM3 je tu harga sampul tu . Pembayaran menggunakan topup sama sekali tidak dibenarkan . Sekian harap maklum .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 comment:

  1. Miss, yang hello kitty waterproof camera still available?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini