Serangan SKUNK !

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥



Assalamualaikum ;p sorry jarang update . bukan taknak update but tak tahu knape kat rumah miraa takde line Maxis . Text dengan cik abang pun waktu pagi dan pulang scola je . Ini kan nak update blog right ? Hehe miraa update blog kat scola masa takde waktu blaja :) Anyway , serangan skunk ? :/ korang tahu kan skunk tu apa ? alaa menatang itam putih yg busuk tuuu ~

Kalau korang nak tahu menatang tu comel sangat-sangat tapi malangnya busuk =.= habis pokok jambu umi miraa dia pegi sondol . hari tu pokok betik tumbang . grr nasib baik lah dia busuk . kalau tak dah lama kena kukrung dalam kandang :D jahat laa menatang tu =.= !! keje dia kentut kan orang je . emm miraa nak tau , dalam bahasa melayu skunk kne pgey ap ? dalam Brunei , kedurau . in Kadazandusun pula tudduh . haha tak tahu nak pangil apa untuk bagi korang paham . korang tengok lah photo ni ;

 

Comel kan ? haha btw korang tahu tak cara nak halau benda tu dari kawasan rumah ? silap hari bulan runtuh rumah kitorang dia korek-korek . Kalau seekor takpe laa kot . ini lebi daripada dua ekor miraa Nampak malam smalam . syukur malam ni hujan . tak brani dia nak kluaq . haha ! Ok laa korang , loceng dah berbunyi . Cikgu datang tak lama lagi tu muekeke . 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini