YPAD - Children Learning English

Views


Ada sesiapa nak beli YPAD tak ? Sesuai sebagai bahan pembelajaran kanak-kanak . Skg dunia semakin maju dan bebudak pun nak jugak ada TABLET sendiri . hehek ! murah je ni YPAD ni . Noted that YPAD ni cepat habis so siapa cepat dialah yg dapat . Ada dua sahaja pilihan warna . Iaitu pink dan juga biru . Sebab tu miraa kata sesuai untuk kanak-kanak . Lagi satu kat tepi tab ni glow in the dark . Korang boleh tengok lagi banyak gambar kat dalam fesbuk miraa :p Btw ini specification YPAD ni k ;

Language: English Only
Multimedia Learning System
- press touch screen
- physical look a like real I-PAD
- use 3pcs AA battery
- stylish, ultra thin English learning machine
- with attractive glowing light at the side

Functions :
-learning words
-spelling ability
-math ability
-letter
-vocabulary development
-procognize ability
-music talent
-independent learning
-ability
-pages interactive
-learning cards
-simple game --> find letters & numbers

Kepada yg berminat boleh hantarkan maklumat ke miraahussin@gmail.com atau http://fb.me/miraahussin . Bagi nama , alamat , no telefon dan warna YPAD yg korang nak . Harga YPAD ni hanyalah RM50 tidak termasuk postage . Pos RM7 ke semenanjung dan RM10 ke sabah dan Sarawak .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini