Tuesday, 28 August 2012

Blog Miraa Hussin dah bertukar wajah ?



Assalamualaikum . Dah baru smalam edit-edit blog gedit ni . Heh , sambil-sambil buat kerja akaun dan pendidikan agama Islam sempat juga tangan gatal ni edit . Macam yg korang sedia maklum , miraa dah tukar from classic template to simple template . Dah bosan nak kena bersua muka dengan coding . Dah rindu dengan add gadget :p Walah ! Ini lah rupa blog miraa yg kini >.< tapi jangan korang hairan kalau malam or esok akan bertukar semula sebab miraa terasa nak tukar pegi denim XD ! Amek kau !

Enough about blog . Heyyaa ! Next week trial akan start so that means I gotta  decrease my online time :') pretty sad ya ? Of course ! Tak sedih ke bila korang kena lupakan seketika buat benda yg korang suka ? Hehe but SPM is just around the corner so I gotta say that for now I mengalah TwT before this miraa tak pernah mengalah to online during examinations week . Even when PMR is still on the house , miraa macam tak boleh lepas dari lappy enpon dan segala-galanya dan akhirnya result not so yummy =.= 7B1C oh yay so sad .. For those who are in the 97's jangan lupa study ! >.< *heh me brother pun sama* for those who are in the daja enam , good luck ;) korang akan menduduki UPSR next week kan ? heeh I think thats al yg nak d bebel . dan dan dan ! miraa akan buat giveaway lagi nanti ;) stay tuned dan jgn lupa like page miraa .
Share:

6 comments:

  1. kenapa bila aimad bukak blog kak miraa jadi mcm ni?

    http://i.imgur.com/uUUsy.png

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi ! akak lupa masukkan satu coding . but now dah okay . thanks sbb tego . klw ta mesty blog akak jd cmtu je ^^

      Delete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini