Saturday, 25 August 2012

Jom beli Vendetta Mask !


Hoh ! OoO ! Ni mesti tekejut kan tengok muka anon yg mengerikan ni ? Miraa snanye nak meloncat-loncat tengok haha . Anyway , miraa ada ambil tempahan untuk topeng ni . Kepada yg berminat , you can get more details in here . hehe ! This is pre order . 2-3 weeks akan sampai :) Kepada yg nak , you got 4 more days before 29th Aug . This 29th Aug miraa nak order so meby dalam 2-3 minggu sampai kat depan kroang . hihi ! 
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini