Monday, 27 August 2012

Nota pelawat

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarrahkatuh dan salam satu Malaysia haha gedik gila kau miraa . Btw bukan ap snanye miraa update ni . Miraa nak bagitahu yg blog ini sedang dalam pembinaan . Miraa dah bosan guna Classic Template so for now nak berjinak-jinak semula dengan Simple Template . Kepada mereka yang datang untuk cari tuto , miraa ada letak link sementara kat tepi sidebar tu . Miraa akan update lagi nanti ya ? Hehe thats all . And for those yg UPSR , akak miraa doakan korang dapat jawap ^^ hehe akak? XD maklum sahaja laa yg miraa ni dah tua . Dan dan dan ! Kita akan sesame menempuh exam next week :p hehe ! Chaiyok chaiyok !! >.<
Share:

4 comments:

  1. amin...mudah2an dapat jawab masa UPSR nanti,,,kak miraa buat yang terbaik (Y) taw! good luck!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini