Two Weeks of Terror

Views
Assalamualaikum dan salam sejahtera ~ Kui kui kui . This two weeks will be my weak weeks T^T why ? Well this is due to le SPM TRIAL ! I know it sounds weird how a student like me perlu takut about the exam . FYI , bukan semua orang akan tenang dalam minggu exam . Ada yg akan sakit perut dan ada yg akan pengsan . For me , my fear's washed away by the online-ing time . Haha kalau lappy takde makin laa miraa akan gelabah kat dewan exam and as an addition , kitorang akan menduduki trial examinations ni inside the Dewan Jubli Perak . Dan  Khamis yg lalu , semua masuk kat dalam dewan untuk susun meja dan tak ada sorang pun yg bercadang untuk membuang masa kat dalam tu XD semua bergegas masuk klas . Konon laa :D

Bukan tu je , mesti miraa belum cerita about the Raya Party kat kelas miraa smalam kan ? heh , awal pagi until recess semua relax do the makan-makan from cikgu Rini , cikgu Lina and cikgu Zidah . Raya in class ? kewl what :p not only that , miraa pun ada turut sediakan cheesy cup cakes . Tapi kecewa laa sebab ada something missing in those cuppies =.= but I can't figure out what' s missing dan takde pun orang yg tegur that means its okay la kan ? :D Here are some photos yesterday in the Raya Party ngehehe

On the left cikgu Lina on the right cikgu Rini

The trio bestie !

Our meja makan haha

The only guys in our class :3

Aslin , Miera , Aini and Intan ^^

Aini , Miera and me !

Thats all kot . Gotta start reading some books especially the buku about peribahasa if you wants high mark on Bahasa melayu kan kan kan ? :D This Monday the paper is BM muekeke suka nya suka nyaa ! Mesti kena banyak baca pasal komsas ^^ Okay gais , Assalamualaikum ! Jangan lupa belajar :)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

8 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini