Cara pembayaran menggunakan Pos Exspres

Views
1. Beli sampul berharga RM3 ini kat pos office yg berdekatan
2. Ikut arahan pada gambar ini
3. Masukkan jumlah yg perlu korang bayar kat miraa setelah miraa bagi kat emel korang atau message
4. Masukkan sampul ni kat kotak pos ekspres kat pos office ^^
5. Siap !

Ini details untuk pos ke tempat miraa ,
Nama: Nur Amira Atira Hussin
NO. tel: 017-8174610
Alamat: Po Box 874, 89600 Papar Sabah

Once dah post , korang bg no rujukan yg kat pelekat warna kuning tu kat email or no tel miraa okay ? Dan pastikan jangan hilangkan . Sekian terima kasih .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

5 comments:

  1. kak miraa kita pergi pejabat pos.Then , cakap ngan dia nak Pos Express ke ?

    ReplyDelete
  2. yup . cakap je nak sampul pos express rm3

    ReplyDelete
  3. pembayaran ne dibuat bila ? selepas dapat ataupun sebelum dpat ?

    ReplyDelete
  4. sebelum :) sy dah dapat duit nnt bru sy akan pos brg

    ReplyDelete
  5. Oh , okay . jadi yg pelekat kuning tu bleh bawak rumah la ?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini