Happy birthday umi !

Views
Photo: Pagi tadi miraa bangun awal pagi dan sediakan breakfast ^w^ Its my mom's 41th birthday and this is the first time I cooked a daging :D my mom kata "mati oh laki nnong kalau mcm ni cara masak" haha X'D yeah I admit it that I'm a slow cooker . Hehe ! <3 Daging masak kicap + sayur ap entah :D enjoy :p
#kalau miraa dah kawin , sure mz akan gemuk ^w^ <3
Assalamualaikum . Hehe . Korang rasa-rasa lah kan , makanan kat atas ni sedap tak ? It the daging masak kicap . Manis manis gitu :D Harini miraa bangun awal . Awal pagi dapat cakap dengan bakal suami ^w^ hehe ! Well for the first time syg miraa ankat call waktu pagi . Siapa yg tak gembira ? Kesian dy tak bpe sihat :'3 heh ! Then miraa bangun awal pagi pergi amek serai kat lakang rumah dan potong daging serta halia dan juga bawang :D miraa mengidam nak makan daging so miraa masak sikit . Umi miraa kte , mati laki miraa nak menunggu miraa siap masak :D hehe kalau macam tu miraa kena bangun lagi awal lah bila dah kawen nanti *aduh tak habis habis pasal kawen* nnt mmg syg miraa ni akan jadi gemuk kan kan kan ? :3 kih kih kih !

Photo: Happy birthday umi .. Happy birthday umi .. Happy birthday to Umi <3 Happy birthday umi ^w^ American Almond ? Err lupa nama kek ni hek hek hek . Nak beli cocktail tapi takde :'C so miraa tgk ni yg paling cuns ^w^ betui ta betui ta ? Hehe happy birthday umi <3 Semoga dipanjangkan umur dan sihat selalu serta dimurahkan rezeki . Amin <3
# bday miraa tak lama lagi X3 !!
Its 15th of September . Its my umi's bday ! Umi miraa dah 41thn harini . Miraa nak beli kan umi kek cocktail tapi miraa tak jumpa pun T^T so miraa kluaq masuk bakery akhirnya jumpa dia :D American bla bla bla . Miraa lupa ap nama cake ni tapi yg penting its full of choco ! Sedap weh sedap XD kek j laa yg miraa dapat bagi kat umi :'3 hehe sorry umi . Anyeay semoga umi dipanjangkan umur and sihat sentiasa serta dimurahkan rezeki :* Bday miraa lama lagi . 12th October . Hew hew hew ! Tahun ni miraa tak boleh nak bergembira sangat dgn bday miraa sebab spm nak dekat . So mungkin hadiah tahun ini tak segempak tahun-tahun yg lepas ;) okay laa miraa nak berbual dgn syg miraa :p maaf kalau korang geli geleman baca entry miraa ni . Nite 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini