Wednesday, 12 September 2012

SAYA MEMANG BLOGGER YG NAIF . MAAF LAH .

Photo: Thanks :') Saya tahu isi blog saya tidak setanding dengan blogger yg lain . Salah ke untuk saya meninggalkan blog untuk seketika kerana SPM ? Kalau tak suka takperlu jadi KA . Terima kasih terima kasih terima kasih . #sit
KLIK UNTUK TUMBESARAN

Assalamualaikum . Tak nak taip pepanjang tak nak marah-marah . Its exam week dan killer paper for this two days . Saya buat blog ini sebagai personal blog and I blog only for my free time . Im not a full time blogger . So yes . Its my decision what to wrote what to post what to do and what lalala ~ Google dan pihak blogger takde pula hantar mel kat saya saying that blog saya ni menyakitkan hati orang sebab tak banyak entry yg cun melecun macam blogger famous-famous . Saya berblog bukan untuk famous saya berblog ikut hati saya sendiri . Dan kalau pun sakit hati sebab penuh dengan bussines stuff , saya alu-alu kan untuk korang tekan butang X beribu kali . Siapa saya nak bising-bising macam ni ? Saya pemilik blog yg naif ni . So ? 

# =..= Amek kau ego dah kluaq . maaf laa sebab menyakitkan mata korang dengan blog miraa yg berhabuk . Miraa tak pakse pun korang untuk jengung blog yg burok macam kandang ni . *maaf ayat KA* . miraa ad prasaan dan miraa tgh stress dengan paper amath pagi tadi . jangan sampai miraa substitute korang jadi inverse trus . heheehhh for the rest of you , thanks sebab masih menyokong miraa dan mendoakan miraa dengan trial SPM serta SPM miraa yg mendatang . Keep on smiling even if the b says s to you . Peace
Share:

6 comments:

  1. Orang tu jealous sebenarnya tak ada blog secantik blog akak Miraa. Mungkin ada hikmah disebalik semua ni =) Support akak !

    ReplyDelete
  2. sabar lah mira .. ade org dengki tu ..

    ReplyDelete
  3. :') tak tahu laa apa yg nak d jeles kan dgn blog miraa ni .

    ReplyDelete
  4. haiyo, memang bikin panas, lagi tengah exam mode kan? =_____= tapi sukala tang ayat "berblog bukan untuk famous" yosh! :D

    ReplyDelete
  5. mmg sgt-sgt panas :'D nak terbakar dah miraa . heh ;] that's the truth . miraa tak blog utk famous

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini