Segmen Jiakreatifelt: Blog aku cantik tak?

Views

Assalamualaikum ! Miraa kena tag oleh Yui untuk join segmen ni from Jiakreatifelt . Hehek .. Sama dengan nama kawan miraa . Miraa tak tahu sama ada blog miraa cantik atau tidak . Alah . Hentam je laa join :p dan miraa tak rasa miraa akan menang dalam contest ni sebab miraa malas bebeno nak promote . Sekadar mencuba nasib ^^ Okay ! Nak tag kak Biha , Intan , Miera , Mushi dan semua yg read entri ni ^^ *maaf tak letak link* hehe ! Join ye !

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

7 comments:

  1. thanks for joined dear..goodluck.sila rujuk diblog saya url blog anda yer..:P

    ReplyDelete
  2. Hak2 adik ak ckp ni la lagu bigbang yg dia minat bila terdgr lpas ak bukak blog kau xD

    Cute blog kau ni... Wish u best of luck on the contest ^^

    ReplyDelete
  3. singgah sini dari segmen yang sama :D

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini