Testimonial for Samsung Galaxy Note !

Views
Photo: Samsung Galaxy Note for one of my supplier's customer just arrived to Msia and will be shipped on this Tuesday to her ! What are you waiting for ? Grab up your own gadgets while the Gadget's Sale is still on . Check out in here for more info https://www.facebook.com/media/set/?set=a.430663243642370.95248.248684711840225&type=3
Actually bukan testimonial ^w^ miraa nak bagitahu that one of my supplier's csmer's Galaxy Note has arrived to Msia . Skg korang masih ragu-ragu tak nak beli ? Selain function dy cool , dy jugak murah . Memang berbaloi untuk dibeli . Most of the selling product in the markets right now are made in China . Beli yg ori memang tiada salah dan memang lebih banyak kebaikan tapi kalau for the one like miraa ni .. Hemmh ! Aku tak kiraa la ori ke tak ori yg penting aku dapat benda tu tanpa nak kluaq kan duit yg banyak . Betui tak ? :D Kemana nak cari duit ribuan ringgit kalau bukan minx kat mak ayah ? Ni korang boleh guna duit sendiri *for yg suka menabung sure dapat* murah je :) Miraa ada buat Gadget's Sale only for this September and this Samsung Galaxy Note's price are only @ RM680 ! More info ? Hah mesti nak tahu kan ? Siapa yg tak nak tahu c: Klik dekat sini dan banyak lagi gadgets yg miraa masukkan dalam sale tu . Okai then good bai :D Assalamualaikum 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

  1. Nak order Notebook tu tapi takut tak sampai lah dan kurang memuaskan hati . Hm :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selalunya mmg late sampai tapi mmg akan sampai punya :)

      Delete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini