Berangan nak masuk majalah ..

Views
RawR !! Imma dinocat :D Comel kan kucing ni ? Hehe :') Miraa snanye jeles dengan akak Lyssa Faizureen ,  Mizz Ninie dan banyak lagi blog laa . Semuaa dah pernah masuk mag . Miraa ? Apitz pun pernah masuk dan akak Lyssa pula dah brape kali eh masuk ? Best kan kan kan ? Bilaa lah blog miraa ni nak masuk :') Adakah sebab blog miraa ni hudoh ? haha ya ! Saya sangat setuju ! Miraa nak masuk jugak ! Hurhh ! Haha gedik gilaa . 

Tak masuk pun tak pe la . Miraa gembiraa tengok blog orang lain masuk sebab miraa kenal orang tu :D Miraa snanye tak tahu nak buat apa skg sebab dad belum sampai lagi so kena lah buang sket mse :p lagipun dah lama tak menaip entri kat blog ni . Nak jugak penuhkan sekali sekala dashboard korang tuu .. hihi

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

6 comments:

  1. Memang nakk masukk Magazine .. Saya pun nakk !! Kita berusaha sesama .. Bak kata Wonderpet , "Apa yang penting ? Kerjasama !" Haha ..

    ReplyDelete
  2. by the way , blog ni sungguh comel ! :D

    ReplyDelete
  3. nak masuk magazine gak...hehhe

    ReplyDelete
  4. Hohoho, Mira ! Ur blog is A.M.A.Z.I.N.G !!! Cute waa... ;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini