Blog Miraa Hussin akan masuk majalah ?! Yay !!

Views

Assalamualaikum pembuka bicara . Haha semua sihat ? Tetiba semakin rajin nak update blog selepas satu benda ni berlaku . Kepada pihak yg tahu just senyap dulu ya ? Miraa takut tak jadi pula . Adakah miraa dapat ikut macam akak Lyssa Faizureen tu ? hihi entah . btw tengok tajuk entry ni pun dah teruja ini kan pula yg mewujudkan tajuk tu . Dalam 3 hari lepas miraa baru jumpa page tu dan memang salu baca mag tu since Nampak iklan thru Klik ! Hah . Terus pesong . But then since makin tua dah , mom kurangkan dan tolak terus bajet untuk beli mag . 

But then miraa sekadar mencuba nasib laa konon mana tahu dapat . Miraa tahu peluang sangat tipis . But then mag tu jawap sebegini ;
 
Fes , mata mcm nak tkluar . Then automatic miraa meloncat kegembiraan . Hah pada yg like page miraa memang dah tahu awal sebabnya miraa slalu update kat situ tuuu . Miraa gembira . Hanya Tuhan saja yg tahu . Hehe . Miraa tak dapat for this year pun tak apa sebab kalau nak tahun ni miraa takde masa nak edit blog bagi cun . Cukup laa dengan blog yg semak ni untuk paparan umum :p lepas SPM ni tunggu lah ! miraa edit puas-puas .

Hehe ! miraa ni teruk betui teruja tak tentu pasal . miraa tak tahu lagi akan diambil or tidak but miraa akan sentiasa check inbox miraa from now on :p harap-harap dapat . Doa kan laa miraa . Boleh jugak miraa nak ‘temberang’ sikit dekat adik miraa yg suka ejek blog miraa ni . hihi ! abang ! tunggu tahun depan laa ye baru tengok blog kakak masuk mag :p suka sangat kan ejek ! hehe melebih-lebih pula aku ni . dah macam sakai kau miraa XD kaii laah nak out .. Doa kan apa yg miraa nampak hari ini akan menjadi kenyataan . Amin

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

7 comments:

  1. Wahhhh! Tahniah Sis nanti blog Sis bakal masuk majalah. Bulan jatuh ke riba akhirnya! ^^

    ReplyDelete
  2. mira nmpak magazine ape tuhh :))
    taknak sebut :p

    ReplyDelete
  3. hehe , magazine tuttt tuttt . hehehe . kita nampak :D btw , tahniah !

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini