HEHE !

Views

Assalamualaikum :) Lama rasanya tak membebel kat blog ni . Miraa takde masa laa nak taip taip :) ehek ! Lagipun SPM dah kat hujung corner kena lah banyak menulis karangan not entry blog haha . Sampai birthday miraa 12hb yg lalu pun miraa tak update kat blog ni . Kesian . Dan thank for those yg wishes . Miraa dah 17yo skg ni . Wah dah besar dah :D ! 

Oh ya , sebelum itu miraa nak bagitau that page miraa ada buat contest . Terbuka kepada penduduk Msia tidak kira umur brape dan lelaki dan perempuan boleh join . Tapi ada syaratnya . Iaitu bagi perempuan . Korang diwajibkan menggunakan gambar korang yg dalam pink . Tak kira sama ada tudung, baju, suar or beg korang pink asalakan ada terselit warna merah jambu ini . Manakala bagi lelaki korang kena in blue iaitu biru . Hehek ! Banyak hadiah menanti . Kalau berminat boleh tengok kat Pink and Blue photo contest ni .

Selain daripada itu , miraa ada buat offer until 25hb ni . Miraa juall hp samsung& iphone pada harga yg murah . Why ? Hp tu bukan ori dan ianya buatan China . Nak link ? Hah korang boleh jenguk kat sini . Semuanya dibawah RM500 dan semuanya juga ialah ready stock . Tapi hp tu bukan kat tangan miraa lah . Supplier yg pegang . Kalau berminat call saje miraa kat 0178174610 tapi miraa angkat call korang pada jam 4PM+ dan waktu malam sahaja . Waktu pagi miraa g scoola .

Bukan itu sahaja . Sehingga Jumaat ini iaitu 19hb , miraa akan bagi harga member kepada sesiapa yg nak beli sebarang barangan kat MHB tu . Korang boleh tengok kat link ni kalau korang nak . Banyaaaaaaak sangat penat miraa nak senaraikan . hehe antaranya , spek , hp , tab , lappy , necklace dan bermacam-macam lagi .

So apa lagi ? Jangan lepas kan peluang keemasan ini . hehe dan mungkin ini kali terakhir miraa buat jualan murah memandangkan miraa kena tumpukan perhatian kepada SPM yg akan datang ini . So , wish me good luck , good health and good relationship dengan bf miraa ^_^ hehe alhamdulillah kami baik-baik . Oh okay nak pergi bersenama :D babaiii dan dan dan ! Miraa lebih aktif dengan page miraa . Jangan segan silu untuk like page miraa iaitu Miraa Hussin's blog ! kbai :D



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

  1. hohoho ! tua sudh mira ni ek? hehehe... :D wish u luck always at SPM ! ^_^

    P/S: best nie lgu... ehehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini