I-Pong [S] + Rilakkuma

Views
Assalamualaikum . Kalau smalam miraa update entri panjang berjela , kali ni miraa update pendek-pendek jaa . Heh btw akak Lyysa ! Kita geng ! :D smalam dad miraa lanje miraa i-pong . Tapi miraa punya AP set jaa :'3 ngaaaa miraa pun macam akak . sorang ja pempuan tapi miraa ada dua adik lelaki :p miraa menang en ? haha lol . Btw setakat ni okay laa kot .. Takde pun buat hal enpon ni . Tapi geram sebab miraa tak tahu nak set WAPS and MMS =,= kalau yg lama tu ada amoi tolong set . Ini takde pun kne set .. akak , acaner nak set ? :D
Semuanya Rilakkuma :3 miraa suka sangat sangat sangat sangat ! Tabung , note , cover , keychain , kotak tempat nyimpan kertas-kertas menyurat-nyurat plus plus ! Baru tadi miraa tukar BG enpon ke Rilakkuma . Mcm yg miraa mention smalam , revenge :p kalau tahun lepas birthday miraa , miraa dapat banyak Domo-kun . kalau tacaye boleh cari entri miraa yg lepas tu . macamana ? Ada kotak search kat atas tepi :D Tahun ini miraa beli Rilakkuma . Miraa pun tak tahu knp miraa jatuh hati pada pandang pertama kat natang ni . Kalau next year miraa masih scola mesti miraa pakai beg Rilakkuma XD !!! 

Jangan terkejut kalau korang jenguk blog miraa nanti , blog ni dah bertukar jadi Rilakkuma hahaha . Miraa pun memang nak tukar tapi takde lagi idea nak buat macamana . Korang bagi laa idea-idea yg membantu yaa ? Heeee harap-harap korang tak tinggalkan blog miraa ni :0' Apa-apa pun , miraa tak tahu nak buat apa harini . Harini hari raya haji kan ? Selamat hari raya ^^ 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini