Thursday, 18 October 2012

Kotak biru yg mengerikan ! (Kontena SPM)


Assalamualaikum semua . Mesti bengang tengokk tajuk entri miraa ni . heh actually miraa tak tahu nak bubuh apa . Hari ini hari Khamis dimana awal pagi subjek PA yg menjadi subjek kegeraman warga pelajar perakaunan . Is it ? It is . Konon . Dan diteruskan dengan BI dan juga additional mathematics dimana ini saangat tak best =.= kononya nak dapat 9A tapi PA dan AMATH dah rosak . grr

Back to the track . Apakah kotak biru ? Heh critenye cenggini , sebelum cikgu Amath masuk kelas untuk buat latihan ad laa konon sebuah kete polis datang dengan lampu kat atas dy tu hidup lip lap lip lap . Banyak jugak persoalan yg timbul dan wujud . Nahhh siapa PTI sini ? Bah siapa mencuri tu ? Alaa memacam la soalan . Siap ada orang bersongkok macam jais lagi ahaha . But then the kotak biru datang, ap eh ? Buku baru ? Meja baru ? Krusi baru ? Haiwan zoo ? Oh my scola nak buka zoo ? :D suasana bertukar menjadi suram apabila syamin berkata “Kertas soalan SPM!” !!!! Haha syesly dah ada ? Bukan ada lagi 16minggu ke baru nak spm  TwT kool kau . berdebar jantung , riuh kelas ! Mengapakah ianya terlalu cepat ? Konon nak bagi pacek dreber tu minum kopi then suh dy bagi sekotak dua soalan XD tapi abang polis ada pula . Dengan pistol pula . ihhh .

Dan tadi dah berubah hati nak bertukar destinasi perlancongan :D terasa nak masuk dalam bilik kebal tu dan tengok apa yg menarik haha kot2 dapat jumpa tikus dalam kotak hahaha lol . well kotak biru dah masuk . spm semakin dekat . yay takutnyaa . sepatutnya miraa kat scola lain bukan kt scola skg . takde jugak miraa tensyen tgk lori biru tu TwT . miraa harap korang kekal setia dengan blog miraa ni semasa ketiadaan miraa . ecewah :D miraa nak kene tumpu SPM then SPM lagi . SPM yg kedua tu apa ? Sijil Pernikahan Miraa hahah lol . ee takut ! T^T doa kan miraa ta pensan tgk soklan ye ? :D jaga diri 
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini