Seminar SPM 2012 at UMS ♥

Views
Assalamualaikum dan selamat tengahari . Hehek belum terlewat kot untuk miraa update pasal ni . Well macam yg korang read kat feyboo miraa , miraa macam busy dan few of you gais nampak photo update miraa kan ? Hah , that's actually us in US . Eceh . Snanye kat UMS . Tak tahu apa UMS ? Go and ask the Google . He knows all answer haha . Kalau korang nak tahu , memang menyesal sangat for those yg tak pergi . Duit boleh dicari but not ilmu yg disampaikan pada 2 hari tersebut iaitu Sabtu dan Ahad . Miraa and few of my classmate err .. korbankan ceramah for additional mathematics kat sch for this seminar dan sememangnya berbaloi .

Antara subjek-subjek yg diseminarkan haha ialah Math, Bi, Bm dan Sejarah . Memanglah selalunya yg memberi ceramah kat sch ni kebanyakkannya penanda kertas jawapan SPM but this one berbeza . Haha apa yg berbeza ? Mana boleh bagitahu :p Dan dalam 2 hari ni juga miraa rasa takde pembaziran pun yg berlaku :D ! Setakat RM130 apa laa sangat nak dibandingkan dengan SPM yg hanya datang sekali dalam seumur hidup kan ? Sambil menyelam minum air . Siapa laa yg tak kenal dengan kami yg suka pada lensa . Dalam sibuk-sibuk menghadiri majlis ilmu , kami juga sempat menghadiri majlis photoshoot haha . Ini ada few photo yg miraa selitkan dan selebihnya korang boleh tgk kat personal feyboo miraa kat fb.me/miraaahussin ;)

Day 1
mase ni kat bustop at recess time . fara , amoi , tira, ain, eyna , ina and ema
ni laa kerja apabila kami late dijemput oleh bus sch X'D overheated 
fara kira macam heroin laa kan ? HAHAH sian syamin
fara memujuk miraa . ewww hahaha
kuch-kuch hotai kat UMS hahaha
kami pun tak tahu apa benda ni snap sje laa haha
inside the dewan kuliah . waaahh dah macam mahasisiwiii XD
x'D jangan ditegur kegemukan miraa 
tiga dara pingitan XD
haha syamin nak menumbk malangnya eyna dan pukul2 dy haha
yeah ! berjaya mendaki gunung HAHA
kat tengah2 ada duyung haaha
wiwit haha sorang dah berpunya .

Day 2
kitorang jugak kne bagi ni sorang satu :)
hehe saya tak pernah lupakan dia walau sesaat aiceh ! :D
begitu juga dengan syamin ni XD !!!
sunset at TA beach :) wished he'll be here heeeeee
chasing the sun
alaaa sian tak sempat nak bgambar ngan matahari haaha

Okay laa miraa rasa cukup laa dengan gambar-gambar ni XD terlalu banyak kalau nak selitkan satu persatu kat dalam enrti ni . Walaubagaimanapun , miraa harap result SPM miraa baik tak jahat and same to all of my friends too . Harap2 seminar ni tak menjadi sia-sia . Hahaha babaiii

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini